KetoMix specialistka
Máte otázky?
Specialistka Jana vám poradí

607 487 417
(Po - Ne: 8h - 23h)


Bezové lívance

1 minuta čtení
shutterstock_1287416344 monika-telupilova-foto

Recept pro všechny milovníky bezu

Co budete potřebovat

1 porce
Od 1. fáze

Postup

Těsto vyšleháme mixérem do husté pěny. Květy namáčíme do těstíčka a na troše oleje restujeme. Jakmile spodní strana zezlátne, ustřihneme stonek a opatrně restujeme i z druhé strany.

Je samozřejmě také možné kvítka bezu bez stonků nastříhat přímo do těstíčka a lžící na pánvi vytvářet malé lívance.

  

Pomohl Vám tento článek?
4 1
hodnocení
Tento článek pomohl již 1 čtenáři a má průměrné hodnocení 4

monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová
Zobrazit další články autora

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.

Naše další články